19 August 2011

celcom ohh maxis..

assalamualaikum dan salam satu malaysia..

haishh.. dah berapa hari tak update blog. line celcom kat kampung nie jadi chipsmore. kejap ada kejap takda. ehh, bukan kejap. lama takdanya tu. rasa macam nak patah-patahkan aje modem nie. lampu asik liplapliplap. hijau pulak tu. nak tunggu kaler biru? memang tak r.

along rasa nak tukar la. takmo dah pakai celcom nie. nak pakai maxis ke, digi ke. maxis tak tau la elok ke tak sebab kat kampung along nie takde lagi yang guna broadband maxis. digi? better celcom kot sebab jiran along kan guna digi. celcom suka curik line digi. haha

kata bigboss :: entri pendek je.

2 comments:

kaizen said...

digi lg konsisten tp xtaw la kalo coverage dpt ke x kat area sane...

along_ayyan said...

digi kat sini tak berapa nak oke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...