22 October 2011

antara cinta dan sahabat..

assalamualaikum dan salam satu malaysia..

hurmm.. dilema dilema... memang dilema bila orang yang di anggap sebagai SAHABAT meluahkan rasa CINTA. rasa bersalah memang membuak-buak arr kan.. nak kata ye memang tak la kan sebab kita dah anggap dea sebagai sahabat.. tapi bila nak kata tak tu pulak yang susah.. sebab tak sampai hati nak lukakan hati sahabat..

tapi kali nie sorry to say la. along TERpaksa jugak kata tak sebab along memang anggap dea sahabat baik along.. kitorang kenal memang dah lama. sejak kecik lagi. sama2 membesar sebagai anak gelandangan anak bendang. sama2 pegi belatih silat, sama2 pegi mengaji, sama2 pegi tangkap ikan puyu... so sweet la that time bro!!

tapi sekarang memang dah lain la.. kekok taw bila ngko luahkan perasaan ngko tu. tapi kita still kawan kan bro?? tolong la jangan buat along rasa bersalah... pleaseeee.... haha.. along memang sayang kat ngko tapi sebagai sahabat je la. jangan nak lebih2 pulak k..

along bukan nak hampakan hati ngko ke ape, tapi serius along memang tak boleh nak anggap ko lebih2.. sebab memang dah TERset dalam minda along yang ngko tu sahabat along.... seandainya kita ada jodoh, maka adalah.. tapi kalau kata kita nak couple, memang tak arr..


kata bigboss :: maafkan along wahai sahabat...

2 comments:

Подтверждаю said...

as salam..

unik hati tu, tidak kita sedari. pada anggapan kita, mungkin sama tanggapan, atau sebaliknya.

jika hati sudah terpaut, tiada pula larangan dalam jaringan kekeluargaan menurut Islam, apa salahnya meluahkan.

sduah kenal hati budi, apa salahnya kan?
hehe..jika tidak berakhir sebagai penyeri rumah tangga, tak mengapa, yang penting, susah senang, sama2 bantu membantu. tapi bila dah bersuami isteri tu, lain la. hehe..

ada sempadannya. hoho~
shinrei tantei wani? bukan dah add pakcik kat fb? add lagi? huhu..?

Sam Banjamin said...

wahh.. biarlah dia meluahkan apa yg die rasekan... dari die memendam rasa... gentle la tu.. cume utk awak, take time la... teruskan berkawan pun ok... relaks... jgn tolak bulat2... nak tolak, tolak dengan hemah... biar die terima elok2... tak pe.. kalau die kecewa hari ni...dari kemudian hari.. tapi, ingat... slow2... bukan bulat2...

salam singgah... blog ni dah masuk senarai sekutu rapat... TQ support GPK ye... ade nak tempah iklan tak? sila2 lah.. jgn malu2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...