09 March 2011

so syokkkkkkkk !!

  hari nie 08.03.2011 aku turun KK dengan kawan aku si Siti Nurul Suaida. jam 9 pagi abah huda hantar aku pegi bus-stop SK Kepayan. lepas tu dia cakap mesej si siti sebab takut aku menunggu sendiri. siti cakap pegi rumah dia. jadi abah huda hantar la aku pegi rumah dia di ganang. siap ja dia terus kami keluar. nda kasi mati tv lagi tu. hahaha. aku cerita part yang best jak la. kami pegi main game di CP. main timbak-timbak buss. hahaha. terbang duit 10ringgit. lepas tu main lagi. 10ringgit lagi terbang. pastu kami pegi todak-todak yang dekat hotel hyatt tu. kena belanja ice-cream lagi oleh kawan siti. lupa aku nama budak tu. aril ka alil tu. hahaha. lucu tu budak. nda lurus sebut 'R'. hahaha. uishh, mengutuk pulak aku. sorry.. lepas tu dapat call dari orang rumah. di suruh pegi CP. tapi kami masih lagi begambar-gambar di todak tu. hujan turun baru kami pegi CP. pegi lagi main game. tapi kali nie 5ringgit ja terbang. hehe.. kesiukan bah menimbak. haha. dekat jam 5 petang tu kena ambil dah aku dengan siti. bejalan la kami dengan family ku pegi karamunsing. lepas beli telefon, kami pegi makan. alamak, KFC lagi. boring dowh. kalau makan kat Nasi Ayam Singapura oke jugak. nie KFC. adehlaa. haha.. lepas hantar siti balik rumah, abah huda balik pegi lawas. dapat lagi duit. yahoo! haha..




  oh ya.. ada pulak nie aku mau cerita nie. pasal Budak Selayang. hehe.. hari tu dia ada call aku. aku pun jawab la. lepas tu dia cakap "dont speak. just hear what I wanna say." aku pun diam ja la. tapi dalam hati... haha. lepas tu aku dengar bunyi gitar. sah! budak nie nak nyanyi lagi. korang pernah dengar lagu Maaf Dari Hati nyanyian Sofaz? haa, lagu tu la yang dia nyanyi. nie lirik lagu tu. 

Puisi kasih yang kita ukir
Untukmu dan juga untukku
Masih tertulis tetap dihatiku
Walaupun sudah lama berlalu

Cinta kita masih segar dalam ingatan
Aku terlena dikala aku merinduimu
Memori cinta kita takkan ku lupakan
Terasa sentiasa bersamamu

[Korus]
Maafkan aku kerna tak telus
menduakan cinta hati sucimu
andainya aku bisa kembali
kan ku setia untuk selamanya

Usah kau risau setia cintaku
Kerna ku tahu kamu yang terbaik
Takkan bisaku bezakan dirimu
Kerna dirimu hanya untukku


  lepas dia nyanyi aku terus kasi off telefon aku. bukan apa, aku malas bah mau layan dia. bersyukur la sebab aku dah maafkan dia. tapi nak terima dia kembali tu memang tak la. bimbang sejarah lama berulang kembali. cukup la sekadar berkawan. andai ada jodoh antara kita, ada la tu. :)

  ouh ya, aku sekarang tengah tulis cerita baru. Cinta Fotografi tajuknya. nantikan cerita tersebut di sini ya. nak tahu sinopsis cerita tu? tunggu next post ya.
  oke la, aku check-check checkout dulu. wassalam

p/s :: Cinta Fotografi?? ehem-ehem, ade ape-ape maksud ke? jeng3..

4 comments:

sUgAr LoVe C0okiEs said...

sempat lgi mengutuk..wakakkakaka...'L' pn nda betul ba..ekekekeke..gilak!!!!!

erra ank mummy said...

hahaha kenapatan..dua2 mnguluk..hahaha
dyg..best lagu tuu ^^

Asyaa Diaries said...

bukan menguluk ra, tapi hakikat. haha
memang best. selalu aku di hot fm. hehe

Asyaa Diaries said...

tetinggal plak. selalu aku dengar. haha
nie la masalah kalau byk masalah. xp

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...