10 May 2011

along tengah kumpul duit :)


 along sekarang tengah kumpul duit sebab nak beli nikon dslr. along nak beli nikon d7000 tapi harga mahal sangat. nak beli nikon d90 tapi tu model lama. yang ada kat pasaran pun sebab nak habiskan stok jer tu. nak beli yang canon punya tapi macam tak best jer. sebab along memang minat brand nikon nie. mungkin along akan beli nikon d3100. nanti bila dah kerja baru la boleh upgrade ke tahap yang lebih tinggi.
                                            nie la dslr yang along nak beli.
 tapi tak kompem lagi sebab nak bincang dengan otai2 dulu. tanya pendapat dorang macamana. kalau dorang kata oke, along rembat la. hehe
  wokey ler, along check-check checkout dulu. wassalam :)

kata bigboss :: kalau dah minat tu memang minat jugak la. sanggup tak makan semata-mata nak beli dslr. ish3..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...