15 June 2011

sifu Ben terbaekk r.


Assalamualaikum dan salam satu malaysia..

  Ehem ehem!! Fuhh!! berdebar jantung along tatkala memasuki blog nie lagi sekali. tadi dah logout tapi terasa macam nak up lagi satu entry. tapi along dah tak ingat apa cerita yang along nak up sebab masuk2 je tadi terus tengok kat Followers tu. eh, dah doploh orang la. along pun tengok la siapa yang memfollow blog along. tupp! Jantung along berhenti berdetak. Sifu Ben Ashaari tu. wah, mana tilam? mana tilam? along nak pengsan nie. cepat panggil bomba. err, takda kena mengena bomba dalam kes nie. along bangga wei! sifu Ben nie kira otai kat dunia blog. dia sudi follow blog along wei. kembang jugak hidung along tapi sempat cover dengan cara yang along selalu buat iaitu tarik balik hidung bagi mancung. huhayy!! ahkak2 kat meja depan tu pehal pandang2 along? orang tengah hepi nie. so jangan nak pandang sangat. normal bila along tersenyum sendiri depan notebook nie. korang nak tau sapa Sifu Ben Ashaari nie? silalah melawat blog dia nie. anyway, trimas ye sifu Ben.
http://www.benashaari.com

kata bigboss :: badan aku kejang wei!! tulun! tulun!

3 comments:

Mohd Nazirul said...

hehe.. mine to follow me back.. tq/..

BEN ASHAARI said...

sama sama ... :)

miss damia said...

mohd nazirul :: dah follow. thanks ye. :)
ben ashaari :: :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...