23 July 2011

assalamualaikum dan salam satu malaysia..

sebenarnya entry nie along nak up semalam tapi tak sempat. jadi along up hari nie la. boleh kan? sapa kata tak boleh? nampak bonzer gua dekat pintu besar tu? blah!! haha.. gurau je. takda benda nak buat pagi2 nie. bukak la laptop kan. 

online la fb sekejap. saja nak tengok kalau2 ada orang add kan? cehh. along pun login la. ada tiga orang add. erk! tiga je? ape2 la. lepas tu ada budak tegur along kat chatbox tu. dia tanya kalau along selesa dekat sekolah. along pun layan ja la. fb je kot.. lepas tu dia mintak phone number.

hamboihh! senang2 je nak mintak kan? ingat along nie kaunter pernyataan ke? ke kaunter pertanyaan? ape2 la. serta merta along offline dan online kan fb member along. budak tu buat benda yang sama jugak. eh bangang ke ape budak tu?

bikin wa panassss oo. sikit hari lagi makan kaki kot. jangan main2. nie along la. sapa pun tak kenaii. haha.. tapi jangan try cari pasal dengan along. kang silat yang dah lama terkubur nie boleh bangkit balik. haa. time tu jangan nak mintak maap la. 

kata bigboss :: dah lama tak belasah orang.

2 comments:

cik pip said...

berani betul ea..ish~~dah follow..best lak

along_ayyan said...

berani2 ayam je. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...