30 July 2011

lagu peberet.. ^_^

assalamualaikum dan salam satu malaysia..

eheh.. sekarang banyak lagu baru kan? ada yang best dan ada jugak yang tak best. along nak up satu lirik lagu nie. best pada along la. tak tau pulak kalau orang lain kata tak best. mungkin kita tak sejiwa. ecehh. haha.. lagu nie nubhan nyanyi dengan meet uncle hussain.

Tersesat malu bertanya
Tak tahu tak tahu kemana
Terlalu banyak alasannya
Duk terdiam
Menyusur dikaki lima
Terlihat bayang wajah kelmarin
Tersentuh hati bagai luruh

Tanya sama pokok apa sebab goyang
Jawab angin yang goncang
Terbang burung terbang
Patah sayap diduga
Seandainya rebah
Kau masih ada
Terlalu mahu dan mahu
Terlupa apa yang perlu
Terlalu banyak alasannya
Duk terdiam
 
Tak mudah namun tak susah
Terserah atas pilihan
Tersentuh hati mula luruh

Tanya sama pokok apa sebab goyang
Jawab angin yang goncang
Terbang burung terbang
Patah sayap diduga
Seandainya rebah
Kau masih ada

La la la la la la la la la
La la la la la la la lalalalalaaaa

Kau masih ada
Kau masih ada
Kau masih ada

Terlalu mahu dan mahu
Terlupa apa yang perlu
Terlalu banyak alasannya
Duk terdiam
Tak mudah namun tak susah
Terserah atas pilihan
Tersentuh hati mula luruh
Tanya sama pokok

along suka lagu nie. menarik. lirik pun best. banyak lagi lagu best. tapi nanti2 la along up. hehe.. lagu yang along layan dari dulu sampai sekarang adalah lagu raya. hehe.. lagu Bunkface la. paling best itu band. haha
kata bigboss :: dah lama aku tak ping blog kat fb. hehe

2 comments:

Lulu Caldina said...

Selamat menyambut bulan ramadan..
Selamat berpuasa.. :)

along_ayyan said...

selamat berpuasa juga. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...