25 July 2011

ben ashaari tanya berani ke kritik blog aku??

assalamualaikum dan salam satu malaysia..





meh la. sapa berani nak kritik blog along meh datang sini. kritik kat ruang komen tu. sapa2 yang puji siap la. along report kat uncle ben. haa, siap la korang. so korang kena la kritik kaw2 punya. jangan simpati sama gua. hehe

kata bigboss :: kritik je, puji takmo oke.
kata bigboss lagi :: kalau nak join sila klik sini oke. tutup pukul 10 karang.

13 comments:

Cik Ct said...

gelap jee.. ce bg warna len skit


http://cytyfyfy.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Farieyna Bahri said...

hi.. nak kritik otee... kan arahannn bigbosss...

tajuk en3 kasi besar skit blh??? hihihi


http://farieyna.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Edy Ramanov said...

warna blog agak suram. bagi warna yang ceria skit ok.

http://edyramanov.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

(: gebangkembang :) said...

font kecik..agak susah nak baca ^^

http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Laila Majid said...

pakai 2 column lebih kemas. header lagi gempak lagi menarik blog kamu ni.ok tu je

kritik sini pulak ^^
http://lailamajid.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

KimiCnoL said...

hitam itu smart ;D
(follow)

petua kuruskan badan??

Mrs. Farhan said...

Sidebar buat satu je. Dua sidebar menyempitkan entri la. =)

Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

zarahanggun said...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ

Fad said...

hai!!!!!..hehehe..cf dtg ni.blog dah ok la..xpandai lgsg nak kritik kan?haha..follow sekali..

http://dilamin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mah@mahu said...

Harum pagi disirami debunga, penuh ceria cahaya suria, selamat pagi semua blogger, moga gembira di hari selasa.

farisya!!!! said...

hye...kte dtg nk kritik...
*ok firstly layout bg la ceria skit..
*font x jelas la...
2 je la kot...ok..sory kalo ade terksr bhase..jom kritik blog org plak...

http://farisya-ainan.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

petuapakar said...

Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....Pakar followklik sini untuk follow saya kembali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...