27 July 2011

dah dapat..

assalamualaikum dan salam satu malaysia..

baru berpeluang nak update blog. pagi tadi notebook nie masuk kedai sebab along install photoshop. almaklum la, payment dah dapat. alhamdulillah ada rezeki. payment tadi dibayar secara direct oleh customer. dapat la sikit. hehe.. bayar kat kedai install tu rm15, so baki dengan along rm175. nak buat apa ek? simpan dalam ASB je. konon la. akaun ASB pun takda. haha.. simpan dalam bank je. dah masuk pun. hehe

followers ke-100 pun dah dapat hadiahnya. hadiah apa? mana boleh bagitau. kalau nak tau kena la jadi followers bertuah. yang keberapa? along cari yang genap je. 44, 88, 100. 200 insyaALLAH. dan yang paling utama adalah followers yang ke-484. memang akan dapat hadiah spesel la. hehe

photoshop pun dah dapat. sekarang tengah usha2 setting kat situ. along masih blur lagi. taktau nak guna macamana. hoho.. jakunnya saya nie. oke, serius along tak reti guna photoshop. haha.. tunggu dak azlan online. along nak tanya dia. hoho

header. masih tak dapat idea. tunggu la petang karang. kot2 la idea lalu kat minda nie. boleh tahan dia sat. hehe.. tapi kena mahirkan diri dengan photoshop dulu la. lepas nie nak beli printer pulak. supaya senang nak print-out gambar. haha.. tapi bukan hari nie la. tunggu along balik dari PLKN. berapa hari ja lagi nak pegi kan?? masuk kem 17september keluar kem 2disember. oihh, lama gila dalam kem. 

oh ye, kat kafe hospital nie kan, pelik oo. pagi tadi along beli 100plus harga dia rm1.50. taksat pulak along beli dah naik ke rm1.60. hoihh, gilo ko apo?? ingat senang along nak dapatkan 10sen nie?? susah oke. haha.. dah la kafe takda wi-fi. nie nasib baik along ada bawak broadband. kalau tak?? haa

kata bigboss :: photoSHOP nie ada macam SHOPping complex tak?? haha

2 comments:

cik pip said...

untung follower 100..nak gak along..
whee~~

along_ayyan said...

inform kat fb. along akan bagi nanti. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...